АФІША (від МОН) – Нова українська школа

БІБЛІОТЕКА – Нова українська школа

четвер, 29 листопада 2018 р.

19-21 червня 2018 року на базі КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» відбулися додаткові одноденні тренінги для вчителів майбутніх перших класів із питань упровадження ігрових та діяльнісних методів навчання «Гра по-новому, навчання по-іншому в освітньому просторі Нової української школи», які провела тренер The LEGO Foundation Черевична Олена Анатоліївна. Загалом навчанням було охоплено 90 педагогів закладів загальної середньої освіти Херсонщини.

Під час тренінгу Олена Анатоліївна ознайомила присутніх з історією створення LEGO, з методикою компетентнісного навчання «Шість цеглинок», з проектною діяльністю та освітнім потенціалом гри з LEGO. Тренер провела дидакичні ігри та вправи з використанням технології «Шість цеглинок», які вчителі зможуть застосовувати в роботі з дітьми. Такі вправи допоможуть учням тренувати пам’ять, розвивати моторику, увагу, оперативну пам’ять, ментальну гнучкість і творчо мислити. Через гру учні зможуть навчитися таким важливим, передбаченим НУШ умінням як, наприклад, вирішення проблемних завдань, робота в команді.

Пошук нових підходів до навчання, опанування новими сучасними методиками – завдання вчителя Нової української школи. Учителі на власному досвіді відчути силу педагогіки гри як системи, методу та інструменту навчання та отримали неабияке задоволення.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ПОГЛЯД – Нова українська школа