АФІША (від МОН) – Нова українська школа

БІБЛІОТЕКА – Нова українська школа

четвер, 29 листопада 2018 р.

Дорогі творці Нової української школи – учителі та керівники пілотних шкіл, автори Модельної навчальної програми, члени громадських організацій, батьки!

Вітаємо Вас із закінченням дуже важливого для нас усіх навчального року. За цей рік виросли не тільки наші першокласники, що брали участь у пілотуванні Модельної навчальної програми, зросли ми всі: стали мудрішими, відважнішими, наполегливішими у досягненні мети і, напевно, толерантнішими.
Дякуємо Вам за те, що наші учні, які брали участь в апробуванні нового Державного стандарту початкової освіти, відчули всі переваги і можливості Нової української школи, що вони полюбили школу і наступного року з радістю йтимуть у другий клас.
Дякуємо Вам за прагнення змінити освіту, руйнувати стереотипи і ризикувати в умовах невизначеності, відомо, що тим, хто торує шлях першим, завжди найважче.
Бажаємо Вам здоров’я, сміливості і втілених творчих ідей не тільки в освітньому процесі, а й загалом у житті, зокрема під час літніх канікул. Щедро діліться своїми набутками з колегами, які цього року поведуть у світ захопливих відкриттів і радісного навчання майбутніх першокласників.
Щиро Вам дякуємо!
Редакційна колегія під керівництвом Романа Шияна.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ПОГЛЯД – Нова українська школа