АФІША (від МОН) – Нова українська школа

БІБЛІОТЕКА – Нова українська школа

четвер, 29 листопада 2018 р.

З 29 травня по 22 червня 2018 року в Херсонській області відбувалися п’ятиденні ІІІ очні сесії підвищення кваліфікації вчителів, які будуть працювати в 1-х класах у 2018/2019 навчальному році в умовах Нової української школи. Загалом навчання пройшли 655 педагогів.

Діяльнісний підхід, особливості викладання навчальних предметів та інтегрованого курсу «Я досліджую світ», формування міжпредметних компетенцій у процесі тематичного навчання, критичне мислення, методика навчання гри з LEGO, особливості оцінювання навчальних досягнень учнів, робота з дітьми з порушеннями психофізичного розвитку в умовах закладу загальної середньої освіти, партнерство з батьками – саме з такими питаннями ознайомилися учасники протягом завершальної третьої сесії. Упродовж насичених п’яти днів творчої і плідної роботи вчителі отримали не лише нові знання та вміння, а й можливість під іншим кутом подивитися на свою діяльність, у чомусь зробити переоцінку життєвих цінностей, філософії освіти.
Креативно підійшли вчителі й до захисту залікових робіт. Презентація лепбуків, інтелектуальних карт, розробок ранкових зустрічей, батьківських зборів тощо супроводжувалася віршами, піснями, театралізацією.
Сповнені фахових знань, позитиву, оптимізму, творчості й відповідальності за свою місію, з вірою в Нову українську школу учасники сесії завершили навчання та отримали сертифікати.

Немає коментарів:

Дописати коментар

ПОГЛЯД – Нова українська школа